Конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті»

 

19 квітня 2019 року у навчальному закладі відбувся загальношкільний конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті», в рамках  Року французької мови та Днів Франкофонії.

У заході взяли участь учні 8-10х класів. Попередньо кожен клас отримав завдання підготувати культуру країни у формі театралізованого дійства з відповідними вимогами до виступу та критеріями оцінювання. 

На розсуд журі були представленні традиції франкомовних країн: Канади, Швейцарії, Бельгії, Тунісу, Алжиру, Конго. Професійне журі представляли: Ія Павлова, професор Національної музичної Академії імені Петра Чайковського, Станіслав Голопатюк, актор та режисер театру «Сузір’я» та «Терракота», Лариса Безбородько, старший викладач історичного факультету, балетмейстер Народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Веснянка» Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Дмитро Шестак, соліст національного заслуженого академічного народного хору України імені Григорія Верьовки, 

 
 

Також до школи завітали представники посольств вищезазначених країн, які відмітили належну підготовку учнів, неперевершеність музичного оформлення, костюмів, а також артистичність та акторську майстерність дітей. 

Кожна команда отримала сертифікати та кубки за участь у фестивалі, солодкі подарунки від гостей свята, та окремо, журі визначило переможців різноманітних номінацій: «Найкращий сценарій», «Найкраще відео», «Найкращий танець», «Найкраща жіноча роль», «Найкраща чоловіча роль» та ін.

Дякуємо учням за участь та вітаємо переможців.

 
Black Bird