Увага! Оголошується громадське обговорення

 
Blue Stripes Simple Class Schedule-2.png

Увага!

З метою організації ведення обліку дітей шкільного віку, які проживають чи перебувають в межах Шевченківського району м.Києва, трансформацією закладів загальної середньої освіти, забезпечення територіальної доступності початкової та базової загальної середньої освіти оголошується громадське обговорення проекту розпорядження Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації «Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Шевченківського району міста Києва територій обслуговування у 2020-2021 навчальному році».

Ознайомитись з проектом розпорядження можна за посиланням https://shev.kyivcity.gov.ua/content/gromadske-obgovorennya.html

Термін громадського обговорення: з 11 жовтня по 05 листопада 2019 року.

Долучитися до обговорення має змогу кожен киянин. Свої пропозиції, зауваження, прохання просимо подавати у письмовій або електронній формі до Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04119, м. Київ, вул. Зоологічна, 6-а, контактний телефон: (044) 489-35-52 та на електронну пошту e-mail: priyom_shevruo@ukr.net обов'язково зазначивши своє прізвище, ім'я, по батькові та місце проживання. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Відповідальні особи: 

Попова Тетяна Леонідівна,

 Реслер Андрій Олександрович  

Документ можна переглянути за посиланням: dodatok_do_rozp11.10.2019.rar

 
Black Bird