Наші учні пройшли стажування в місті Монпельє


Бондаренко Олена Андріївна, учитель французької мови СШ № 49 на запрошення Міжнародної мовної школи LSF  з 18.11.2019  по 02.12.2019 р.  пройшла стажування французької мови з учнями школи в місті Монпельє (Франція). І ось відгук організатора з французької сторони про стажування наших учнів:

Шановна Алла Олександрівна,

це була дуже сильна група, старшокласники показали високу підготовку, вони дуже старались вчитися.

Дякую за прекрасних учнів, велике щастя бачити таких цілеспрямованих дітей!!!!

Школа № 49 може пишатися своїми учнями, які у листопаді 2019 року  два тижні навчались в м.Монпельє в рамках міжкультурного проекту.

Дирекція, учителі і учні французьких навчальних закладів відзначили високий рівень французької мови ваших старшокласників,  мотивацію і велике бажання навчатися.
.....Cтаршокласники жили у французьких сім’ях, проходили інтенсивні уроки французької мови у школі LSF, навчались у ліцеї Honoré de Balzac. Молодші школярі стали учнями  інтернаціональної школи-коледжу Еridan. Історія, географія, французька література, математика, хімія, фізика, малювання, музика, спорт - 80 годин - уроків французькою мовою впродовж двох тижнів!
…..Школярі відчули святкову атмосферу південного французького міста, яке готується до Різдва: ковзанка на центральній площі поруч із зеленими пальмами, чудова лазерна вистава на старовинній будівлі театру. Побачили медичний університет Монпельє з поважним віком 800 років (у якому навчався Нострадамус)  і задали питання щодо вступу в університети Франції на виставці Salon de l'Étudiant.
Дирекція ліцею і школи рада продовжити співпрацю із СШ №.49 і ми Вас чекаємо знову!

Bien cordialement!

Мадам NEVEU.

 
Black Bird